podgoria valahă cotești
vinuri
podgoria valahă cotești
VIN DE INIMĂ
Riesling de Rhin
Făcut din suflet, Rieslingul de Rhien își etalează plăcut culoarea deschis vezuie și gustul ușor accidulat, vioi, fructat cu note de citrice, măr verde, caise, piersici și mango. Servește-l alături de preparate ușor condimentate sau preparate mai grele.
podgoria valahă cotești
VIN DE INIMĂ
Traminer
Făcut din suflet, Tramine este un vin mândru, de culoare galben deschis, cu o aromă puternică de trandafir, cu note de citrice și lemn. Poate fi servit alături de preparate ușoare.
podgoria valahă cotești
VIN DE INIMĂ
Sauvignon Blanc
Făcut din suflet, acest Sauvignon Blanc se prezintă ca un vin cu personalitate, ce își etalează frumos culoarea galbe-canar cu reflexe verzui strălucitoare. Se prezintă cu aroma discretă și suavă a florilor de viță-de-vie proaspete și a florilor de iasomie. Servește-l alături de fructe de mare, pește slab, mîncăruri ușor picante sau brânzeturi din lapte de capră.
podgoria valahă cotești
VIN DE INIMĂ
Chardonnay
Făcut din suflet, Chardonnay este un vin elegant, suav ce se prezintă cu note florale și aromă ce amintește de fânul proaspăt cosit. Servește-l alături de preparate din pește sau specialități din fructe de mare.
podgoria valahă cotești
VIN DE INIMĂ
Muscat Ottonel
Făcut din suflet, Muscat Ottonel este un vin care surprinde. Cu o culoare galben pai și cu note citrice, de soc și de caise coapte, Muscat Ottonel este un vin aromat care merge servit alături de salate, preparate din pește sau deserturi.
podgoria valahă cotești
VIN DE INIMĂ
Traminer Roz & Fetească Neagră
Făcut din suflet, acest cupaj rose de traminer și fetească neagră vinificat în alb, dau vinului arome proaspete cu note plăcute de petale de trandafir. Servește-l alături de mâncăruri ușoare și la desert.
podgoria valahă cotești
VIN DE INIMĂ
Fetească Neagră
Făcut din suflet, Feteasca Neagră este vin original, cu o constituție viguroasă, cu note condimentate de scorțișoară și vanilie, și arome fine ce aduc a prune uscate, fructe de pădure, vișine. Este un stil autohton cultivat din timpuri străvechi. Noi îl învechim în butoaie de stejar minim 6 luni. Servește-l alături de friptură de vită sau de porc la grătar, preparate cu sosuri roșii, legume la grătar și brânzeturi tari.
Magazin București
Ziduri Moși, nr. 4 (Piața Obor)
M: 0727 335 798
Magazin Brașov
Nicolae Bălcescu, nr. 62 (Piața Star)
M: 0740 511 746
Onorăm tradiția, aducem inovație, creăm vin!
© 2024 PODGORIA VALAHĂ COTEȘTI. TOATE DREPTURILE APARȚIN PODORIEI VALAHE COTEȘTI
POWERD BY CREATIVE SPARK & VEZIRO